Vi fortsetter restaureringen av Dalbu, som vil bli vår VILLMARKS RESTAURANT med terrasse til uteservering, gjesteleiligheter, gårdsbutikk og drivhus.

Dalbu er et kamlaft tømmerhus fra 1900-tallet, som er flyttet til skråningen nedenfor våningshuset og som nå er bygget opp igjen og som blir fullstendig renovert.

Det blir en økologisk bygning, isolert med saueull. Lys fra solpanel på taket og det skal fyres  i en

vedovn med vannkappe.

Det er en plass med vakker utsikt til mark og skog. Her vil gamle kamlaft tradisjoner møte vårt syn på nåtidens opplevelse av en villmarksrestaurant, med tilhørende interiør. Den ligger tett inn til naturen.

bildene ser du hvor langt vi har kommet til nå.

Inntil Dalbu står ferdig, mottar vi gjestene våre  i Spisestua og for B&B i gjesterommene på Gryteselv Fjellgård, koselig og intimt

DESIGN & PRODUCTION       JAN VAN OPZEELAND