We continue the restoration of Dalbu, which will become our  VILLMARKS restaurant with greenhouse, and farmshop,

a terrace for outdoor dining and guest appartments.

Dalbu is a logghouse originally built in the 19th century.

The house has been moved to the slope in front of our

mountain farmhouse and is now being rebuild again

and will be fully renovated.

It will be an ecological building , insolated with sheepswool, energy from solar panels on the roof and heated with firewood in a watermanteled fireplace.

Our Dalbu house has a beautiful view on the fields

and the mountain forests.

Here the old tradition of kamlaft-building will meet our vision

on a present-day experience of a villmarksrestaurant

with matching interior design and authentic food.

The images show that current status of our building activities.

Until Dalbu is ready we are recieving our guests in the

Spisestua and the B&B's cosy and intimate guestrooms at

Gryteselv Fjellgård. 

DESIGN & PRODUCTION       JAN VAN OPZEELAND